Contacteer ons
Xu

Telefoonnummer : 17756009260

Hefei Haitian electronic technology co.,LTD

Co. van de Hefei Haïtiaans Elektronisch Technologie, Ltd

  • companyPics.title
  • companyPics.title
  • companyPics.title
  • companyPics.title
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken HAÏTIAANSE YAOFENG Aantal werknemers 100~130
Jaarlijkse omzet Opgericht Jaar 2006
Export pct 70% - 80%
Inleiding

HAÏTIAANS Elektronisch Technologieco., Ltd werd opgericht in 2006, gelegen in Economische HeFei en de Technologische Ontwikkelingsstreek, wordt geëerd als nationale high-tech onderneming. Onze bedrijfnadruk bij het ontwikkelen van het systeem van de de antennevoeder van de golfgids (millimetergolf), klein radar servosysteem.

 

Het bedrijf voert de „opbrengst, studie activiteiten, van het onderzoek“ bedrijf uit. Het bedrijf heeft capaciteit om multilayer groefantenne te produceren, hebben wij CNC, aluminium het Vacuüm solderen, de test van de de duisternisruimte van de golfgids en anderen materiaal. Wij hadden veel certificatie zoals Beroepsgezondheid en Veiligheidsbeheerssysteem, Milieubeheersysteem, overgegaan en de kwalificatie van wetenschappelijke onderzoek en opbrengs militaire producten verkregen.

 

Het beheersideeën van het bedrijf: streng, eerlijkheid, bedrijf, creativiteit. Wij willen gebruik onze geavanceerd technische vaardigheid en hoogte - kwaliteit de klanten tevredenstellen zodat wij een goede samenwerkingsverhouding kunnen hebben.

China Hefei Haitian electronic technology co.,LTD Bedrijfsprofiel 0

China Hefei Haitian electronic technology co.,LTD Bedrijfsprofiel 1

 

 

 

Geschiedenis

HAÏTIAANS Elektronisch Technologieco., Ltd werd opgericht in 2006, gelegen in Economische HeFei en de Technologische Ontwikkelingsstreek, wordt geëerd als nationale high-tech onderneming. Onze bedrijfnadruk bij het ontwikkelen van het systeem van de de antennevoeder van de golfgids (millimetergolf), klein radar servosysteem, slim ballondoel.

Dienst

HAÏTIAANSE Elektronische Technologienadruk bij het ontwikkelen van het systeem van de de antennevoeder van de golfgids (millimetergolf), klein radar servosysteem, slim ballondoel.

Ons Team

Het bedrijf voert de „opbrengst, studie, activiteiten van het onderzoek“ bedrijf uit, hadden wij bedrijf met NANJING-UNIVERSITEIT VAN WETENSCHAP &TECHNOLOGY, HEFEI-UNIVERSITEIT VAN TECHNOLOGIE, het RUIMTEVAARTonderzoekinstituut van INFORMATIE, CHINESE ACADEMIE VAN WETENSCHAPPEN, de NORMALE UNIVERSITEIT van HEFEI voor oud maken. Het bedrijf heeft capaciteit om multilayer groefantenne te produceren, hebben wij CNC, aluminium het Vacuüm solderen, de test van de de duisternisruimte van de golfgids en anderen materiaal. Wij hadden veel certificatie zoals GJB, Beroepsgezondheid en Veiligheidsbeheerssysteem, Milieubeheersysteem, overgegaan en de kwalificatie van wetenschappelijke onderzoek en opbrengs militaire producten verkregen.