Contacteer ons
Xu

Telefoonnummer : 17756009260

Ons broersbedrijf

April 14, 2021

laatste bedrijfsnieuws over Ons broersbedrijf  0

 

Co. van de de Radartechnologie van Anhuiyaofeng, Ltd is een nationale high-tech onderneming die zich in R&D, de productie, de verkoop en de dienst van toezichtradar en defensiesysteem specialiseren. In 2018 en 2019, won het de tweede plaats in de „onzichtbare onderscheppings“ antidieUAV uitdaging door de wetenschap en Technologiecommissie van de Centraal Militair die Commissie en Co wordt gesponsord door de Dienst van materiaal en financiën van het Ministerie van openbare veiligheid twee opeenvolgende jaren wordt gesponsord, en werd in aanmerking genomen in de geadviseerde lijst van UAV tegenmateriaal van het Ministerie van Openbare Veiligheid (Openbare Veiligheid) Zhuangcai [2018] Nr 741, gongzhuangcai [2019] Nr 556). Het bedrijf heeft rijke productregelen. Voor diverse toepassingsscenario's, heeft het radarsystemen met mechanisch aftasten, faseaftasten, frequentieaftasten en andere technische systemen ontwikkeld. Er zijn verscheidene reeksen en dozens modellen, die aan de aangepaste behoeften van klanten kunnen voldoen. De producten keuren modulair ontwerp, met uitstekende structuur, eenvoudige verschijning, klein volume, lichtgewicht, eenvoudige verrichting, superieure prestaties, hoge opsporingsnauwkeurigheid goed en de goede doel het volgen prestaties het sterk milieuaanpassingsvermogen heeft, kunnen extreem milieu zoals strenge koude en hitte weerstaan; het heeft krachtige functies, en kan verschillende doelstellingen bij lage hoogte, grond en overzees ontdekken - niveau, met goed softwareonderhoud. De producten zijn wijd gebruikt in zich het leger, de luchthavens, de openbare veiligheid, de kernenergieposten, de gevangenissen, de oliedepots, het grote verzamelen, de kustdefensie en de overheidsinstellingen. Het bedrijf is een belangrijke partner van ondernemingen en wetenschappelijke onderzoekinstituten van de ruimte van China, de de scheepsbouwindustrie van China, de Elektronika van China, de artillerie van China, Chinese Academie van Wetenschappen, Nanjing-Universiteit van technologie, de Universiteit van Peking van technologie, Noordwestenuniversiteit van technologie, enz.

 

Het team van R&D van het bedrijf wordt geleid door doctorale supervisor, met bijna 50 artsen en meesters. Het team heeft vele jaren van radarr&d ervaring, onderneemt een aantal Nationale projecten van de Natuurwetenschappenstichting, de „12de Vijfjarenplan“ en het „13de vijfjarenplan“ preonderzoeksprojecten; het beheersteam komt uit militaire centrale ondernemingen en vermelde bedrijven, heeft diep de rijke ervaring van het ondernemingsbeheer, geweest met de militaire industrie bezig voor decennia, en militaire en burgerlijke radar meer dan tien jaar ontwikkeld, die zich op toezichtradar en defensiesysteem concentreren vele jaren.

 

Het bedrijf heeft een streng, efficiënt, onafhankelijk en controleerbaar verrichtingsbeheersysteem gevestigd, dat het gehele proces van producten controleert en een snel reactiemechanisme helemaal heeft. Het bedrijf heeft een sterke productiecapaciteit van het voersysteem van de radarantenne, en is uitgerust met een van de de microgolftest van 50m2 m echovrije kamer, een lopende band van de radar volledige machine, een productielijn van het radar servosysteem en een 1200m2-platform van de radartest. Allerlei test en inspectiemateriaal zijn volledig, wat stabiele en betrouwbare producten aan klanten kan leveren op tijd en efficiënt.

 

De bedrijfpraktijken de kern taxeert van „correctheid, integriteit, samenwerking en innovatie“, hangt de bedrijfsfilosofie van zich „het concentreren op de belangrijkste zaken en de bouw van een de industrieecosysteem“ aan, neemt altijd „het maken van het huis en de maatschappij veiliger stabieler“ als zijn eigen verantwoordelijkheid, en om een respecteerde de industrieleider bepaald te worden. Wij zullen aan de behoeften van klanten met belangrijke technologie, de producten en de diensten van uitstekende kwaliteit blijven voldoen, en het werk samen met klanten bouwt een gemeenschap van gemeenschappelijk lot op!

laatste bedrijfsnieuws over Ons broersbedrijf  1